Spreekuren – Huisartsenpraktijk Klein en Pruissen – Schiedam
Kerklaan 41 3121 KC Schiedam Tel:010-4712265
Header afbeelding

Spreekuren

Huisartsen
Iedere ochtend en middag zijn er spreekuren op afspraak, behalve donderdagmiddag.
Per consult kan in principe één hulpvraag worden behandeld. Indien u meerdere vragen heeft, geef dit dan door aan de assistente. Zij reserveert dan meer tijd voor u en dit voorkomt langere wachttijden voor anderen. Om goed te kunnen plannen, informeert de doktersassistente naar de aard van uw klachten.
De huisartsen zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 16.00 en 17.00 uur (behalve donderdagmiddag). Een telefonisch consult is bedoeld voor korte vragen, waarbij geen onderzoek nodig is of voor het opvragen van uitslagen.

Doktersassistentes en Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH)
De doktersassistentes hebben dagelijks spreekuren op afspraak voor, bloeddrukmeting, wondverzorging, hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, injecties, en uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek.
Ook werken wij met Spreekuur Ondersteuners van de Huisarts, zij zijn opgeleid om kleine kwalen zelfstandig af te handelen, denk hierbij aan keelpijnklachten en kleine trauma’s.

Praktijkverpleegkundigen (POH-Somatiek)
Onze praktijkverpleegkundigen houden spreekuren en controles voor patiënten met Diabetes Mellitus, patiënten met astma en COPD en patiënten met een hoge bloeddruk. Ze kunnen u begeleiden met het stoppen met roken en adviseren over anticonceptie. Ook bezoeken zij ouderen en patiënten met chronische ziekten thuis.

Aanwezigheid Ellen: dinsdag, woensdag en donderdag
Aanwezigheid Hadia: maandag en dinsdag
Aanwezigheid Lizette: donderdag en vrijdag

Praktijkondersteuners voor geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ)
De praktijkondersteuner GGZ heeft de kennis en de tijd om klachten van psychische aard met u te verhelderen en te bespreken. Soms kan een aantal gesprekken voldoende zijn om uw klachten te laten verminderen of te laten verdwijnen.
Wanneer de klachten echter meer tijd en speciale aandacht nodig hebben, kan de praktijkondersteuner GGZ u, in overleg met uw huisarts, gericht verder verwijzen.
De POH-GGZ heeft een goede kennis van andere hulpverleningsinstanties op psychisch en maatschappelijk gebied.

Aanwezigheid Martine: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Aanwezigheid Henne: woensdag