Praktijkinformatie – Huisartsenpraktijk Klein en Pruissen – Schiedam
Kerklaan 41 3121 KC Schiedam Tel:010-4712265
Header afbeelding

Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk Klein en Pruissen is gevestigd in een HOED (Huisartsen Onder Een Dak) aan de Kerklaan te Schiedam. In het pand bevinden zich verschillende huisartsenpraktijken, Apotheek De Slimme Watering, Careyn Thuiszorg en het Centrum voor Jeugd en Gezin.
Huisartsenpraktijk Klein en Pruissen bevindt zich op de eerste verdieping van het pand, samen met Huisartsen Schiedam Noord. Alhoewel het twee losse huisartsenpraktijken betreft, werken we achter de schermen op enkele gebieden samen om de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk te houden.
Onze praktijk biedt aan ruim 4000 patiënten huisartsgeneeskundige zorg.

De geleverde zorg wordt verzorgd door de huisartsen dhr. E.M.S. Klein, mw. M. Pruissen en dhr. F.A. Vijfvinkel. Zij worden hierin ondersteund door een team van drie doktersassistentes, drie praktijk ondersteuners Somatiek (POH-S) en twee praktijk ondersteuners Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ).

NHG Accreditatie
Onze praktijk heeft het keurmerk ‘Geaccrediteerde Praktijk’ van het Nederlands Huisartsen genootschap (NHG). Dit betekent dat onze praktijk voldoet aan de kwaliteitseisen die het NHG stelt en dat onze praktijk actief werkt aan het verbeteren van de kwaliteit van de patiëntenzorg.

Zorggebied
Het zorggebied van huisartsenpraktijk Klein en Pruissen omvat Schiedam Noord, “boven de spoorlijn” (postcodes 3121 t/m 3125).

Praktijkfolder
Download onze praktijkfolder Praktijkfolder Huisartsenpraktijk Klein en Pruissen